Az intelligens SUV Coupé új generációja

FENGON 5

Árjegyzék / specifikációk

Értékesítési hálózat

Tesztvezetés

Technikai paraméterek

Képtár

3D bemutató

Az autó belsejét kellemesen megvilágítja a kétrészes panorámatető, amely lehetővé teszi, hogy ne csak élvezze a belső tér természetes fényét, hanem utazás közben is élvezhesse a friss szellőt.

A Dongfeng FENGON 5 négy testszínt hoz: kék metál, fehér gyöngyház metál, Fekete metál vagy sötétvörös metál, amelyek mindegyike tükrözi a luxus és a kényelem érzését, amely elkíséri az úton.

A luxusjármű érzését tovább növelik a jármű elején található, króm vonalakkal ellátott, világosan megkülönböztető részletekkel és központi elhelyezésű logóval ellátott kiegészítők.

A többfunkciós kormánykerék szintetikus bőrrel van borítva, és többfunkciós gombokkal van felszerelve a különböző alkatrészek, például a fedélzeti számítógép, a multimédiás rendszer és a telefon vezérléséhez.

Az új Dongfeng FENGON 5 SUV parkolóérzékelőket és parkoló kamerát tartalmaz, amelyek megkönnyítik az Ön számára a parkolást. Egy parkoló vagy akár egy 360 ° -os kamera segít látni a látómezőn kívül eső tárgyakat vagy embereket a nagy képernyőn. A magasabb verzióban ez a jármű 360 ° -os kamerával is rendelkezik, amelynek köszönhetően a jármű körüli teljes teret irányíthatja.

Végül észreveheti, hogy az ülések, az ajtók és a kartámaszok fekete vagy piros színű NAPPA műbőr kárpitozással rendelkeznek, ami a jármű belsejének nagyszerű eleganciát és kellemes érzést nyújt minden vezetési pillanatban.

Világítás

Az autó dinamikus irányjelzőkkel és LED ködlámpákat is használó kanyarfényekkel van felszerelve, amelyeknek köszönhetően jobban áttekintheti az út helyzetét.

Kényelem

A bőr belseje szintetikus NAPPA bőrrel, fűtött ülésekkel, valamint az elektromosan állítható vezető- és első utasüléssel kényelmet nyújt Önnek a hosszú utazások során mind a munka, mind a szórakozás érdekében. A kényelem érzetét tovább fokozzák az ergonomikus és kényelmes ülések.

Légkondíciónálás

Az utakon való vezetés örömét az intelligens klímaberendezés és a szintetikus NAPPA bőrből készült fűtött első ülések biztosítják, amelyeket egyszerűen a központi kezelőpanel érintőképernyőjének megérintésével lehet vezérelni.

A SUV Coupé FENGON 5 sokkal többet kínál, mint amilyennek első pillantásra tűnik

A sportos külső kialakítás mellett a FENGON 5 SUV a legkorszerűbb kiegészítők sorozatával is rendelkezik, például egy 10,25 hüvelykes érintőképernyős multimédiás egységgel, amely lehetővé teszi a jármű központi vezérlését és a mobiltelefonokhoz való csatlakozást.

Biztonság

A korszerű karosszéria nagy szilárdságú acélból gondoskodik az Ön közúti biztonságáról. Ütközés esetén az első és az oldalsó légzsák természetesen megvédi Önt.

Nemcsak az utazás során, hanem annak elején és végén is gondoskodunk az Ön biztonságáról elektromos parkolóérzékelők és parkoló kamera segítségével, amelyekkel nem hagyhat figyelmen kívül egyetlen akadályt sem.

Vezetési mód kiválasztása

A Fengon 5 segít a dinamikus vezetési stílus élvezetében a szokásos automatikus sebességváltóval, amely 3 különböző vezetési mód közül választhat.

Komfort: a mindennapi forgalomhoz.
Sport: különösen a sportosabb vezetési stílus kedvelőinek.
Tél: rossz és téli időben történő vezetéshez.

Nappa bőr belső tér

Az üléskárpit Nappa szintetikus bőrből készül, amely lágyságáról, tartósságáról és kiváló minőségéről ismert. Ezen felül az első ülések fűtöttek, valamint a vezető és az első utasülés elektromos vezérlésű.

Az ajtó szintén kiváló minőségű puha szintetikus bőrrel van ellátva, steppelt részletekkel, ami a kínai Főnix farkára utal, amely az őszinteség és a kegyelem szimbóluma.

Sportos és stílusos

Az új Fengon 5 minden szempontból továbbfejlesztett és figyelemfelkeltő részletekkel a sportosságot és a stílust a következő szintre emeli. A krómozott sebességváltó kar finomított puha anyagokkal van ellátva a még kényelmesebb működés érdekében.

Kulcs nélküli hozzáférés és Start-Stop

Az intelligens kulcs kéz nélkül kinyitja és bezárja a járművet, és a start-stop gombbal egyszerű gombnyomással be- vagy kikapcsolhatja a motort.

A kulcs nélküli hozzáférésnek köszönhetően kinyithatja a csomagtérajtót, amely megkönnyíti az autó könnyed használatát.

18 hüvelykes alufelnik

Kiváló minőségű anyagból készült 18 hüvelykes tárcsákat széles gumikkal (235/50/18) szereltek fel, amelyeknek köszönhetően teljes mértékben élvezheti az utazást, és növelheti a gumiabroncsok és az útfelület érintkezését.

INTEGRÁLT FEDÉLZETI KAMERA

A beépített, széles látószögű fedélzeti kamera minden közlekedési helyzetet rögzít, és vitathatatlan bizonyítékokkal látja el baleset esetén.

Képtár

Technikai paraméterek

Felszereltség Classic Classic+
Motor SFG15TA SFG15TA
Lökettérfogat (l) 1,498 1,498
Max. motorteljesítmény (kW) 101 101
Max. nyomaték (Nm) 220 220
Üzemanyagtartály 58l, fémtartály 58l, fémtartály
Ülőhelyek száma 5 5
Sebességváltó CVT(VT5) CVT(VT5)
Méretek (mm) 4685 / 1865 / 1645 4685 / 1865 / 1645
Tengelytáv (mm) 2790 2790
Kerék távolság (mm) 1580 1580
Fogyasztás a városon kívül NEDC (l/100km) 8,1 8,1
Fogyasztás a városban NEDC (l/100km) 12,3 12,3
Kombinált fogyasztás NEDC (l/100km) 10,2 10,2
Kombinált fogyasztás WLTP (l/100km) 11,85 11,85