Erőteljes elektromos SUV

SERES SF5

Árlista / specifikációk

Értékesítési hálózat

Tesztvezetés

Technikai paraméterek

Képtár

Az erőteljes, sportra hangolt, közepes méretű SUV, a SERES SF5 teljesen elektromos autóként és plug-in hibridként is elérhető lesz. A modell idén, a negyedik negyedévben debütál az autópiacon.

Az elektromos változat teljesítménye 510 kW (684 LE), két elektromos motor van az első és a hátsó tengelybe integrálva. A jármű tehát összkerék-meghajtással rendelkezik. Ennek nyomatéka 1040 Nm.

Ennek köszönhetően 3,5 másodperc alatt gyorsul 0 -ról 100 km/h-ra, és akár 2370 kg súly mellett is eléri a 255 km/h maximális sebességet. Az elektromos motorok teljesítményéről egy 90 kWh kapacitású akkumulátor gondoskodik, amely a NEDC (New European Driving Cycle) szerint 500 km hatótávolságot biztosít a jármű számára.

Képtár

Technikai paraméterek

Adatok
Hossza (mm) 4700
Szélessége (mm) 1930
Magassága (mm) 1626
Tengelytáv (mm) 2875
Has magasság (mm) 181
Ülőhelyek száma (db) 5
Sebességváltó CVT

A járművek fényképeken és grafikákon való megjelenítése szemléltető jellegű és eltérhet a jármű tényleges kialakításától, a felszereltségi szinttől, vagy jármű verziójától függően.

Az értékek a Bizottság (EU) 2017/1151 rendeletének XXI. mellékletében meghatározott WLTP mérési módszer alapján kerültek meghatározásra. Az üzemanyag-fogyasztási értékek kiszámítása ezen értékek alapján történt. Az adatok nem egy adott gépjárműre vonatkoznak, és nem képezik ajánlat részét, hanem kizárólag a különböző gépjárműtípusok egymással való összehasonlítására szolgálnak. Az értékek a kiválasztott extra felszereltségek függvényében változnak.

A névleges teljesítményre és a névleges forgatónyomatékra vonatkozó adatok meghatározása az (EK) 715/2007 sz. rendelet jelenleg érvényes kiadása szerint történt.