Hét üléses egyterű

U-TOUR

Árjegyzék / specifikációk

Értékesítési hálózat

Tesztvezetés

Technikai paraméterek

Képtár

Az U-Tour 1,5 literes soros négyhengeres motorral dolgozik, amelynek maximális teljesítménye 130 kW, maximális nyomatéka pedig 260 Nm. A gyors, 7 fokozatú automata sebességváltó gondoskodik a kényelemről az úton.

4,85 méteres hosszával az U-Tour bármely garázsban kényelmesen elfér. 1,90 méter széles és 1,72 méter magas. A padlóba süllyeszthető harmadik üléssorral, nagy variálhatósággal rendelkezik. A középső sorban két elektromosan állítható egyéni ülés található. A vezető- és utasülésekhez hasonlóan ezek is fűtéssel és szellőzéssel rendelkeznek.

Öt küllős könnyűfémfelni

Hűtőmaszk hangulatfénnyel

LED hátsólámpák

Kifinomult tágas belső tér

Az U-Tour tágas és kényelmes belső tere a vezető és az utasok számára is kellemes utazást biztosít. A széles középkonzol elegendő helyet kínál a tároláshoz, és a 2 nagy, 10,25 hüvelykes infotainment kijelző lehetővé teszi a vezető számára, hogy könnyen elérje az összes fontos információt. A fa megjelenésű dekoráció és a kerek légkondicionáló szellőzők pedig elegáns és modern megjelenést kölcsönöznek az utastérnek.

A panoráma üvegtető teret és fényt ad az utastérnek, az automata klíma pedig kellemes hőmérsékletet biztosít, a műbőr ülések pedig kényelmes utazást biztosítanak.

A széles középkonzol elegendő helyet kínál a tároláshoz, beleértve a pohártartókat, a mobiltelefontartót és a kesztyűtartót.

Összességében az U-Tour belső tere tágas, kényelmes és elegáns. A számos funkció és felszereltség biztosítja a vezető és az utasok számára a kellemes utazást.

LED lámpák

Panomára tető ablak

10,25 hüvelykes intelligens kettős képernyő

Vezetéstámogató rendszerek

U-Tour vezetéstámogató rendszerek: biztonság és kényelem egyben

Az U-Tour vezetéstámogató rendszerek széles skáláját kínálja, amelyek biztonságosabbá és kényelmesebbé teszik a vezetést. A rendszerek különböző érzékelők és algoritmusok segítségével figyelik a környezetet, és figyelmeztetik a vezetőt a potenciális veszélyekre.

A rendszerek közé tartozik:

Sávelhagyásra figyelmeztető rendszer: A rendszer érzékeli, ha a jármű elhagyja a sávot, és figyelmezteti a vezetőt hanggal vagy vizuálisan.

Sávváltási asszisztens: A rendszer segít a vezetőnek biztonságosan sávot váltani, és figyelmezteti a vezetőt, ha másik jármű van a vakfoltban.

Első ütközésre figyelmeztető rendszer: A rendszer figyelmezteti a vezetőt, ha ütközés veszélye fenyeget, és akár automatikusan is fékezhet.

Parkolássegítő rendszer: A rendszer segít a vezetőnek biztonságosan parkolni, és vizuálisan vagy hanggal jelzi a megfelelő parkolóhelyet.

Távolsági fényszóró asszisztens: A rendszer automatikusan szabályozza a távolsági fényszórókat, hogy ne vakítsák el a többi közlekedőt.

360°-os parkolókamera: A kamera képeit egy képernyőn jeleníti meg, hogy a vezető minden irányból lássa a járművet.

Az U-Tour vezetéstámogató rendszerek segítenek a vezetőknek jobban összpontosítani a vezetésre, és csökkentik a balesetek kockázatát. A rendszerek használata nem helyettesíti a vezető felelősségét, de jelentősen hozzájárulhat a biztonsághoz.

Világos fényűző belső tér

Multifunkcionális asztalok

Multifunkcionális szellőző ülések a középső sorban

Galéria

Technikai paraméterek

  U-Tour
Típus MPV
Ajtók száma 5
Váltótípusa DCT 7 fokozat
Hengerűrtartalom (cm3) 1481
Maximális teljesítmény kW  145
Maximális nyomaték (Nm/ford./perc) 285
Végsebesség (km/h) 180
Méretek (h/sz/m mm) 4850/1900/1715
Tengelytáv (mm) 2900
Ülőhelyek száma 7 (2+2+3)
Üzemanyagtank (liter) 55
Kombinált fogyasztás WLTP (l/100km) 6,8
Meghajtás Elsőkerék
Emissziós norma Euro 6d
CO2 kibocsátás (g/km) 186

A járművek fényképeken és grafikákon való megjelenítése szemléltető jellegű és eltérhet a jármű tényleges kialakításától, a felszereltségi szinttől, vagy jármű verziójától függően.

Az értékek a Bizottság (EU) 2017/1151 rendeletének XXI. mellékletében meghatározott WLTP mérési módszer alapján kerültek meghatározásra. Az üzemanyag-fogyasztási értékek kiszámítása ezen értékek alapján történt. Az adatok nem egy adott gépjárműre vonatkoznak, és nem képezik ajánlat részét, hanem kizárólag a különböző gépjárműtípusok egymással való összehasonlítására szolgálnak. Az értékek a kiválasztott extra felszereltségek függvényében változnak.

A névleges teljesítményre és a névleges forgatónyomatékra vonatkozó adatok meghatározása az (EK) 715/2007 sz. rendelet jelenleg érvényes kiadása szerint történt.