A világ leggyorsabb MPV-je

VOYAH DREAM

Árjegyzék / specifikációk

Brossúra

Értékesítési hálózat

Tesztvezetés

Technikai paraméterek

Képtár

A Voyah Dream jelenleg a világ leggyorsabb sorozatgyártású, teljesen elektromos szuper-MPV-je. A villanymotorpár kombinált teljesítménye 320 kW (435 LE), nyomatéka pedig 620 Nm. A VOYAH Dream mindösszesen 5,8 másodperc alatt gyorsul 0-100 km/h-ra.

Luxus és innováció egyben
Fedezze fel a VOYAH Dream kivételes tulajdonságait

A VOYAH Dream: a luxus és az innováció tökéletes ötvözete

A VOYAH Dream olyan jármű, amelyben a luxus és az innováció tökéletes harmóniában összpontosul. Utazás közben minden érzékszervét el fogja varázsolni a jármű exkluzív megjelenése és a legmodernebb technológiák. Minden utazás egy felejthetetlen élmény lesz. A jármű fűtött és masszírozó ülései, légrugózása és csúcsminőségű hangrendszere garantálja a maximális kényelmet és élvezetet. A VOYAH Dream minden tekintetben a legmagasabb szintű luxust képviseli. A jármű dizájnja, belső tere és technológiája bizonyítja, hogy a VOYAH a prémium kategória éllovasa. A VOYAH Dream a vezetési élményt a lehető legmagasabb szintre emeli. A járműben található fejlett vezetőtámogató rendszerek, mesterséges intelligencia alapú infotainment rendszer és vezeték nélküli töltés garantálja, hogy minden út felejthetetlen élmény legyen.

A legmodernebb technológia

A VOYAH Dream fejlett Qualcomm 8155 lapkakészlettel és 5G hálózati támogatással rendelkezik, amely gyors és megbízható kapcsolatot biztosít. A vezető arcfelismerő technológiája és a vezeték nélküli szoftverfrissítések pedig további kényelmet és biztonságot nyújtanak. Az L2 integrált autonóm vezetési rendszerrel a kényelem és a biztonság új szintjét kínálja. A jármű adaptív sebességtartó tempomattal, automatikus sávtartással, távoli parkolással és gesztusfelismeréssel rendelkezik.

Lépjen túl a határokon

A VOYAH Dreamel lépjen túl a luxus és a technológia határain. A járműben található lenyűgöző funkciók garantálják, hogy minden utazás felejthetetlen élmény legyen.

Elegancia és tér a legjobb formában
Utazzon a VOYAH Dream precízen megalkotott belső terében

Tágas elrendezésével ez a 7 személyes MPV egyedülálló 2+2+3 üléselrendezést kínál, így mindenki számára bőséges teret biztosít a kifinomult luxus élvezetéhez.

Csodálja meg a VOYAH Dream gazdagon felszerelt belső terét, ahol az exkluzív kivitelezés és a fejlett technológia összefonódik. A prémium anyagok minden felületen, kifinomultság és tökéletes légkört teremtve. A puha nappa-öko bőr anyag lágy tapintásától a gondosan kidolgozott részletekig a belső tér minden aspektusa eleganciát áraszt.

5 csillagos C-NCAP törésteszt

Fejlett akkumulátorvédelmi rendszer

Ultra nagy szilárdságú acél karosszéria

Ökológiai utastér

Ekologický kokpit pre mamičky a bábätká

<p>Päťhviezdičkový bezpečnostný vývojový štandard</p>

<p>Telo z ocele s ultra vysokou pevnosťou</p>

<p>Systém ochrany batérie pre všetky scenáre</p>

Voyah Dream: A „Varázsszőnyeg” funkcióval új szintre emelkedik a kényelem és a biztonság

A Voyah Dream az első MPV, amely bevezeti a „Varázsszőnyeg” funkciót. Ez a forradalmi technológia a CDC lengéscsillapító egyedi csillapítását használja fel, amely szükség szerint aktívan változik, hogy jelentősen javítsa a kanyarkiegyensúlyozást és garantálja a működési stabilitást.

Gyorsításkor vagy fékezéskor a hagyományos tekercsrugók és a hagyományos lengéscsillapítók kombinációja a jármű túlzott emelkedését vagy dőlését okozza. A Dream modellben található „Varázsszőnyeg” funkciónak köszönhetően az első és a hátsó lengéscsillapítók csillapítása azonnal állítható, ami jelentősen javítja a helyzetet.

A „Varázsszőnyeg” funkcióval rendelkező jármű még vészfékezéssel és az elektronikus stabilizáló rendszer aktiválásával is stabil testhelyzetet tart. Ez lerövidíti a féktávolságot és növeli a jármű pillanatnyi stabilitását, mivel az alváz lengéscsillapítása valós időben történik.

Ha olyan MPV-t keres, amelyben a kényelem és a biztonság a legmagasabb szinten van, akkor a Voyah Dream a tökéletes választás az Ön számára.

Luxus elektromos kétoldalas tolóajtó

Prémium fejtámlák a második sorban való alváshoz

Kiváló Dynaudio hangrendszer

64 színű környezeti világítás

Rejtett asztalok

Hatalmas csomagtér

Galéria

Technikai paraméterek

Rozmery mm
Dĺžka 5315
Šírka 1985
Výška 1800
Rázvor 3200
Svetlá výška 133
Výkon a dojazd
Maximálny výkon (kW) 320
Maximálny krútiaci moment (Nm) 620
Kombinovaný dojazd (CLTC) 605 km
Batéria
kapacita batérie (kWh) 108,7
maximálny nabíjací výkon (kW) 120
Pohon
Pohon Pohon všetkých kolies

*Zobrazenie vozidiel na fotografiách a grafikách má ilustračný charakter a môže sa líšiť od reálneho vyhotovenia vozidla v závislosti napr. od výbavového stupňa, alebo verzie vozidla.