Prémium elektromos SUV

VOYAH FREE

Árlista / specifikációk

Értékesítési hálózat

Tesztvezetés

Tecnikai paraméterek

Képtár

A márka neve az angol „Voyage” szóból származik, amely luxus óceánjárókon való áthajózásra utal az Atlanti-óceánon. A Voyah arra törekszik, hogy a tengeri utazás élményét elhozza elektromos modelljeibe. Ezért a Free modell prémium és megnyugtató megjelenést kínál, aminek köszönhetően a fedélzeten utazók biztonságban és kényelmesen érzik magukat vezetés közben.

Mindig mozgásban

A Voyah Free alapját két nagyteljesítményű villanymotor adja (tengelyenként egy). Ezek összteljesítménye akár 360 kW (480 LE) forgatónyomatéka pedig 750 Nm. A kiváló dinamikai paraméterek és az összkerék-meghajtás kombinációja biztosítja a crossover mindössze 4,7 másodperces 0-100 km/h-ra való gyorsulását.

Belső és felszereltség

Ezzel az autóval minden utazás garantáltan egy élmény lesz. A légrugók kellemessé és simává varázsolnak hosszú és rövid utakat egyaránt.

Érezze magát a jármű urának!

Elektromosan állítható memóriás első ülések veszik körül, kéttónusú kialakításban. A Voyah Free ezek kapcsán több luxusszolgáltatást is biztosít, mint például a többfokozatú fűtést, a szellőztetést és a masszázsfunkciót.

Az ötüléses utastérben a vezetőt és az utast egy magas középkonzol választja el. A műszerfalakon három képernyőt is működtet az autó: ezek a beépített kijelzők egyaránt felismerik a gesztusokat és a hangutasításokat is. A vezető például beállíthatja a hőmérsékletet az utastérben, vagy vezérelheti az elektromos ablakemelőket -pusztán a hangjával.

A Voyah Free arcfelismerő technológiával is rendelkezik, és lehetővé teszi a vezeték nélküli szoftverfrissítéseket. Több mint 15 vezetéstámogató rendszert, intelligens navigációs rendszert, aktív éjjellátó technológiát és számos egyéb funkciót futtat egyidejűleg a vezető és az utasai számára.

Az elektromos crossover ujjlenyomat-érzékelőket és vezetői arcfelismerést is alkalmaz. Az autó karosszériáján több (mindössze 3 mm-es) radar is helyet kapott, 9 kamerával és 12 ultrahangos érzékelővel együtt. Ezek mellett adott egy körkörös kamerarendszer, a holttér figyelésére és az éjszakai látás biztosítására, amely 150 méteres távolságból folyamatosan monitorozza a mindenkori útviszonyokat.

A hab a tortán a környezeti zaj aktív szűrése, aminek köszönhetően a Voyah valóban prémium akusztikával büszkélkedhet.

MAXIMÁLIS TELJESÍTMÉNY

Két villanymotorja van (tengelyenként egy), összteljesítménye 360 ​​kW, nyomatéka 750 Nm!

Galéria

Tecnikai paraméterek

Méretek mm
Hosszúság 4905
Széllesség 1950
Magasság 1645
Tengelytávolság 2960
Saját tömeg (kg) 2340
Csomagtér (l) 560 / 1320
Fordulókör (m) 11,4
Ülések száma 5
Gumiabroncsok 255/45 R20
Teljesítmény és hatótáv
Maximális teljesítmény (kW) 360
Maximális nyomaték (Nm) 750
Elektromos hatótáv 605 km (CLTC) / 500+ km (WLTP)
Akkumulátor
Kapacitás (kWh) 106
Maximális töltési teljesítmény (kW) 120
Meghajtás
Meghajtás Összkerékhajtás

A járművek fényképeken és grafikákon való megjelenítése szemléltető jellegű és eltérhet a jármű tényleges kialakításától, a felszereltségi szinttől, vagy jármű verziójától függően.

Az értékek a Bizottság (EU) 2017/1151 rendeletének XXI. mellékletében meghatározott WLTP mérési módszer alapján kerültek meghatározásra. Az üzemanyag-fogyasztási értékek kiszámítása ezen értékek alapján történt. Az adatok nem egy adott gépjárműre vonatkoznak, és nem képezik ajánlat részét, hanem kizárólag a különböző gépjárműtípusok egymással való összehasonlítására szolgálnak. Az értékek a kiválasztott extra felszereltségek függvényében változnak.

A névleges teljesítményre és a névleges forgatónyomatékra vonatkozó adatok meghatározása az (EK) 715/2007 sz. rendelet jelenleg érvényes kiadása szerint történt.