Új játékos a színpadon

T5 EVO

Árjegyzék / specifikációk

Értékesítési hálózat

Tesztvezetés

Tecnikai paraméterek

Képtár

Új megjelenés, új koncepción nyugvó dizájn. A T5 EVO robosztussága változatlan, ugyanakkor ez semmit sem nem vesz el a SUV-jainkra jellemző sportos megjelenésből. Az autó hátoldalán átfutó lámpatest és a kétoldali dupla kipufogócső gondoskodik a vizuális összhangról.

A belső térben új típusú bőrülések fogadnak – ezek számos ívelt elemmel együtt fiatalos összképet keltenek. Ezenkívül az egy darabból álló, 10,25 hüvelykes érintőképernyő mindent lehetővé tesz, amire csak szüksége lehet a sofőrnek, illetve az utasoknak. A multimédiás rendszer minden vezérlési funkciót támogat: például a navigációt, a mobiltelefon-csatlakozást, a kihangosítást, avagy a jéghideg klíma aktiválását.

Ami a teljesítményt illeti, a T5 EVO 1,5 literes soros négyhengeres motorral dolgozik, amelynek maximális teljesítménye 197 LE, maximális nyomatéka pedig 285 Nm. A gyors, 7 fokozatú automata sebességváltó gondoskodik a kényelemről az úton. Az autó még ezzel a sportos konfigurációval is kiváló fogyasztást tart fenn a kategóriájában: egészen pontosan 6,6 liter üzemanyagot fogyaszt 100 km-en.

Galéria

Technikai paraméterek

Felszereltség T5 EVO
Üzemanyag Benzin
Emissziós Norma Euro 6d
Sebességváltó DCT 7 fokozat
Lökettérfogat (ccm) 1498
Max. motorteljesítmény (kW) 145
Max. nyomaték (Nm) 285
Végsebesség (km/h) 180
Méretek (h/sz/m mm) 4565/1860/1690
Önsúly (kg) 1625
Tengelytáv (mm) 2715
Ülések száma 5
Üzemanyagtartály (l) 55
Kombinált fogyasztás (l) 6,6
Meghajtás Első tengely

A járművek fényképeken és grafikákon való megjelenítése szemléltető jellegű és eltérhet a jármű tényleges kialakításától, a felszereltségi szinttől, vagy jármű verziójától függően.