Kicsi a bors, de erős

EM26

Árjegyzék / specifikációk

Értékesítési hálózat

Tesztvezetés

Technikai paraméterek

Képtár

Használja ki teljes mértékben a helyet az autó hátsó részén található 5,59 m3 raktérnek köszönhetően. Nem számít, hogy technológiát, anyagokat vagy termékeket szállítasz, az EM26 mindenre testreszabott.

Az új Dongfeng EM26 a legújabb lítium-ion akkumulátorral rendelkezik, amelynek teljes kapacitása akár 41 kWh is lehet. Hely vagy fogyasztás? Többé nem kell választani közülük. Az akkumulátorok padló alatti tárolásának köszönhetően az EM 26 modell maximálisan kihasználja a rakterét. A nagy kapacitású akkumulátorok segítségével az EM 26 modell deklarált hatótávja 220 km-re teljesíthető.

Szerezzen vissza 100%-os hatótávolságot a mellékelt EU-csatlakozónak köszönhetően, amely hihetetlen 2 óra 30 perc alatt tölti fel a járművet. Előadás, ami nem marad el. Az elektromos meghajtó egység 70 KW teljesítményt biztosít, és az elektromos motornak köszönhetően minden körülmények között azonnali hozzáférés ehhez a teljesítményhez.

Technické parametre

Rozmery mm
Dĺžka 4865
Šírka 1715
Výška 2060
Rázvor 3050
Výkon a dojazd
Maximálny výkon (kW) 30/70
Max. Krútiaci moment (Nm) 90/230
Plne elektrický dojazd (km) 220
Batéria
kapacita batérie (kWh) 41,86
Pohon
Pohon Pohon predných kolies

*Zobrazenie vozidiel na fotografiách a grafikách má ilustračný charakter a môže sa líšiť od reálneho vyhotovenia vozidla v závislosti napr. od výbavového stupňa, alebo verzie vozidla.

Skúšobná jazda

Válassza ki az autó modelljét *
Válasszon eladót *
Vyberte predajcu *
Vyberte predajcu *
Vyberte predajcu *
Vyberte predajcu *
Vyberte predajcu *
Vyberte predajcu *

*Annak érdekében, hogy az Ön által igényelt szolgáltatásokat a kapcsolatfelvételi űrlapon keresztül biztosítsuk Önnek, a DONGFENG Import HU Kft. Adószám: 29207093-113-1, rendszergazdaként az Ön által fent megadott személyes adatoknak a személyes adatok védelméről szóló (EU) 2016/679 általános rendeletnek megfelelően történő feldolgozásához.