Kicsi a bors, de erős

EM26

Árjegyzék / specifikációk

Értékesítési hálózat

Tesztvezetés

Technikai paraméterek

Képtár

Használja ki teljes mértékben a helyet az autó hátsó részén található 5,59 m3 raktérnek köszönhetően. Nem számít, hogy technológiát, anyagokat vagy termékeket szállítasz, az EM26 mindenre testreszabott.

Az új Dongfeng EM26 a legújabb lítium-ion akkumulátorral rendelkezik, amelynek teljes kapacitása akár 41 kWh is lehet. Hely vagy fogyasztás? Többé nem kell választani közülük. Az akkumulátorok padló alatti tárolásának köszönhetően az EM 26 modell maximálisan kihasználja a rakterét. A nagy kapacitású akkumulátorok segítségével az EM 26 modell deklarált hatótávja 220 km-re teljesíthető.

Szerezzen vissza 100%-os hatótávolságot a mellékelt EU-csatlakozónak köszönhetően, amely hihetetlen 2 óra 30 perc alatt tölti fel a járművet. Előadás, ami nem marad el. Az elektromos meghajtó egység 70 KW teljesítményt biztosít, és az elektromos motornak köszönhetően minden körülmények között azonnali hozzáférés ehhez a teljesítményhez.

Technické parametre

Rozmery mm
Dĺžka 4865
Šírka 1715
Výška 2060
Rázvor 3050
Výkon a dojazd
Maximálny výkon (kW) 30/70
Max. Krútiaci moment (Nm) 90/230
Plne elektrický dojazd (km) 220
Batéria
kapacita batérie (kWh) 41,86
Pohon
Pohon Pohon predných kolies

A járművek fényképeken és grafikákon való megjelenítése szemléltető jellegű és eltérhet a jármű tényleges kialakításától, a felszereltségi szinttől, vagy jármű verziójától függően.

Az értékek a Bizottság (EU) 2017/1151 rendeletének XXI. mellékletében meghatározott WLTP mérési módszer alapján kerültek meghatározásra. Az üzemanyag-fogyasztási értékek kiszámítása ezen értékek alapján történt. Az adatok nem egy adott gépjárműre vonatkoznak, és nem képezik ajánlat részét, hanem kizárólag a különböző gépjárműtípusok egymással való összehasonlítására szolgálnak. Az értékek a kiválasztott extra felszereltségek függvényében változnak.

A névleges teljesítményre és a névleges forgatónyomatékra vonatkozó adatok meghatározása az (EK) 715/2007 sz. rendelet jelenleg érvényes kiadása szerint történt.